Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tart Kalıbında Islak Kek (Pratik Ve Lezzetli)

Tart Kalıbında Islak Kek (Pratik Ve Lezzetli)
0
28

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
tart-kalibinda-islak-kek-pratik-ve-lezzetli.jpg

Tart Kalıbında Islak Kek (Pratik Ve Lezzetli) Tanımı İçin Materyaller

  • 2 yumurta
  • 1 çay bardağı şeker
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı süt
  • 2 çay bardağı un
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 1 kabartma tozu
  • 1 vanilya
Keki ıslatmak için;
  • 1 su bardağı süt
  • Yarım su bardağından biraz eksik şeker
  • 1 yemek kaşığı kakao
Süslemek için;
  • Hazır sıkma çikolata
  • Çilek
  • Toz antep fıstığı

Tart Kalıbında Islak Kek (Pratik Ve Lezzetli) Tanımı Yapılışı

  1. Birinci olarak bir tane karıştırma kabı alarak şeker ve yumurtayı güzelce köpürtelim.
  2. Sonra öbür bütün gereçleri de ekleyerek hoş ve akışkan bir hamur elde edelim.
  3. Srdından margarinle tart kek kalıbımızı yağlayarak hazırladığımız kek hamurunu güzelce dökelim ve evvelce ısıtılmış 180 derece fırında pişirelim.
  4. Kekimiz pişerken bir tencere alarak yağ, kakao ve şekeri ekleyerek hoş bir sos elde edelim.
  5. Sosumuz kıvam aldıktan sonra ılımaya bırakalım.
  6. Kekimiz piştikten sonra havası biraz çıktıktan sonra sosumuzu güzelce her yerine dökelim.
  7. Kek sosunu çektikten sonra üzerine hazır sıkma çikolata sosu ile kareler elde edelim ve üzerlerini antep fıstığı tozu ile süsleyelim. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.
 
858,505Konular
982,705Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt