
Tart Kalıbında Çikolatalı Pasta Tanımı İçin Materyaller
- 2 yumurta
- 2 kahve fincanı şeker
- 2 kahve fincanı süt
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 2 yemek kaşığı kakao
- 2 su bardağı un (Kontrollü ekleyin)
- 1 paket cremole hazırlanışı pakette yazıyor ancak ben 2 su bardağı süt ile yaptım
Tart Kalıbında Çikolatalı Pasta Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Yumurta ve şekeri köpürene kadar çırpın sonrasında süt ekledikten sonra bir iki saniye daha çırptıktan sonra öteki gereçleri ekleyin.
- Tart kalıbınızı evvel margarin ile yeterlice her yerini yağlayın sonra az bir un ile tart kalıbını unlayın kekin rahat kalıptan çıkması için 175 derece fırında denetimli pişirin çabuk pişiyor zira.
- Piştikten sonra 10-15 dakika keki soğumaya bırakın sonra hazırladığımız kremayı üzerine yayın.
- En son üzerini istediğiniz formda süsleyebilirsiniz
afiyet olsun. Desteklerinizi bekliyorum
????.