Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tarkan Altın Kelebek Ödülünü Almadan Sahneyi Terk Etti!

Hoş geldin! firat118 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Tarkan Altın Kelebek Ödülünü Almadan Sahneyi Terk Etti!
0
41

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Tarkan Altın Kelebek Ödülünü Almadan Sahneyi Terk Etti! tarkan kelebek ödülleri tarkan altin kelebek altın ödülleri sahneyi terk etti tarkan, altın kelebek ödülleri, sahneyi terk etti, protesto, tuğba ekinci, ile iligli bilgileri burada bulabilirsiniz 1548660195 1548660195 tarkanaltinkelebekodulunualmadansahneyiterketti5c4eade8366batarkanaltinkelebekodulunualmadansahneyiterketti5c4eade8366ba tarkanaltinkelebekodulunualmadansahneyiterketti5c4eade8366ba Sevgili melekler, Dün gece düzenlenen Altın Kelebek Ödül töreninde Tarkan ödülünü almadan sahneyi terk etti 38 Altın Kelebek ödül törenine katılan Megastar Tarkan sahneye ödülünü almaya çıkınca büyük bir şokla karşısında karşıya geldi… Megastar Tarkan, bütün ödülünü aldığı sırada Tuğba Ekinci’nin şok sorusuyla aleyhinde karşıya geldi… Ekinci’nin Tarkan’a; Size acilen Hülya Avşar’ın yerine soruyorum “Niçin mektep yaptırmadınız?” sorusuna Tarkan, ben zaten yaptırdım bunları konuşmak ayıp olur, bu soruyu cevaplamak istemiyorum diyerek ödülünü almadan sahneyi terk etti… İşte o anlar: font size 1video youtube;SmUHHEJNxqshttp:wwwyoutubecomwatch?v SmUHHEJNxqsvideo  

858,505Konular
982,769Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt