Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tarihte Hurrem Sultan Nasıl Oldu

Tarihte Hurrem Sultan Nasıl Oldu
0
146

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Tarihte Hurrem Sultan Nasıl Olmuştur

Hurrem Sultan Tarihte Nasıl Oldu

Hurrem Sultan 1506 yılında dunyaya gelmiştir 1213 yaşlarında osmanlı sarayına hediye olarak gelmiş Hurrem Sultan, sarayda ozel bir eğitim gordu

Hurrem Sultan 18 Nisan 1558 tarihinde eşi Kanuni Sultan Suleyman'dan 8 sene once 52 yaşındayken oldu Oğlu II Selim'in tahta cıkışını goremedi Suleymaniye Camisi Kulliyesi icinde kendisi icin yaptırılan turbeye gomuldu

Olum nedeni sıtma yada yuksek ateş veya kuluc hastalığı olduğu rivayet olunur Kanuni ile edirneye yolculuk yapıyorlar ve edirne donuşu hastalanıyorTurbenin ic duvarları bir cennet bahcesini tasvir eden İznik cinileriyle kaplıdır

Similar threads

Hurrem Sultan Kimdir Hayatı Biyoğrafisi Hurrem Sultan Kimdir Hayatı Biyoğrafisi Hakkında Bilgi Hurrem Haseki Sultan 15 Nisan 1558, İstanbul doğumludur Alexandra Lisowska Avrupa'da tanındığı ad: Roxelana), Osmanlı padişahı I Suleyman'ın nikahlı eşi ve sonraki padişah II Selim'in...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Hurrem Sultan Nasıl Ve Neden Oldu Hurrem Sultan Neden Nasıl Oldu Hurrem Sultan 1506 yılında dunyaya gelmiştir 1213 yaşlarında osmanlı sarayına hediye olarak gelmiş Hurrem Sultan, sarayda ozel bir eğitim gordu Hurrem Sultan 18 Nisan 1558 tarihinde eşi Kanuni Sultan Suleyman'dan 8 sene...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
hurrem sultan neden oldu Hurrem Sultanımız 1506 yılında dunyaya gelmiştir 1213 yaşlarında osmanlı sarayına hediye olarak gelmiş Hurrem Sultan, sarayda ozel bir eğitim gordu Hurrem Sultan 18 Nisan 1558 tarihinde eşi Kanuni Sultan Suleyman'dan 8 sene once 52 yaşındayken oldu Oğlu II Selim'in...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Hurrem Sultan Kimdir Hurrem Sultan Nasıl Oldu Osmanlı devletinin en etkili kişilerinden Hurrem Sultan; 1506 yılında dunyaya gelmiştir 1213 yaşlarında osmanlı sarayına hediye olarak gelmiş Hurrem Sultan, sarayda ozel bir eğitim gordu Hurrem Sultan 18 Nisan 1558 tarihinde eşi Kanuni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Hurrem Sultan Neden Oldu Hurrem Sultan 18 Nisan 1558 tarihinde eşi Kanuni Sultan Suleyman'dan 8 sene once 52 yaşındayken oldu Oğlu II Selim'in tahta cıkışını goremedi Suleymaniye Camisi Kulliyesi icinde kendisi icin yaptırılan turbeye gomuldu Olum nedeni sıtma yada yuksek ateş veya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt