Tarhana Krep Tanımı İçin Gereçler
- 2 yemek kaşığı tarhana
- 1 adet yumurta
- 1 çay bardağı su
- Tuz
- Sıvı yağ
- Peynir( krep ortasına koydum, siz dilediğinizi koyabilirsiniz)
Tarhana Krep Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Tarhana, yumurta, su ve tuzu çırpın.
- Tavayı ısıtıp, hafif yağ dökün.
- Sıvı harcı tavaya krep üzere yayın.
- Tek taraf pişince öbür tarafını da pişirip ortasına dilediğinizi koyup dürüm yapın. Afiyet olsun.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.