Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tarhana Çorbası

Tarhana Çorbası
0
24

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
tarhana-corbasi-6.jpg

Tarhana Çorbası Tanımı İçin Materyaller

  • 3.5 yemek kaşığı tarhana
  • 1 dolu tatlı kaşığı nane
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı(Ayçiçek yağı da olur)
  • 6 su bardağı su ( varsa 5 bardak su + 1 bardak tavuk suyu)
  • 1 diş sarımsak

Tarhana Çorbası Tanımı Yapılışı

  1. Yağ ve salçayı kavurun.
  2. Daha sonra tarhana, nane ve sarımsak ekleyin tarhana kokusu çıkana kadar kavurmaya devam edin.
  3. Yanmamasına dikkat edin. Akabinde su eklenerek çırpıcı ya da tahta kaşıkla daima karıştırarak pişirilir.
  4. Tarhana evvelce kavrulduğu için su ile evvelce yumuşatmanıza gerek kalmayacaktır.
  5. Tabanının tutmamasına dikkat ederek pişirin.
Afiyet olsun.
 
858,505Konular
982,722Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt