Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tarak Örgüsü Resimli Anlatım

Tarak Örgüsü Resimli Anlatım
0
179

Similar threads

Tarak Orgusu,tarakla nasıl orgu orulur Ben anlamadım ama anlayan anlamayanlara anlatsınimagestarakorgusuresimlianlatim5b0664cf4f36bpng imagestarakorgusuresimlianlatim5b0664d065f25 imagestarakorgusuresimlianlatim5b0664d1746ac imagestarakorgusuresimlianlatim5b0664d283464...
Cevaplar
0
Görüntüleme
266
Darı Örgü Tekniği,Mısır Saç Örgüsü Tekniği,resimli saç örgüsü modelleri,Mısır saç örgüsü modelleri resimli anlatım,Mısır Örgüsü nasıl örülür *
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
resimli tığ örgüsü kolay yara nasıl örülür? basit yara örmek ve modelleri Tığ Örgüsü Kolay Yara Anlatımlı Kalın tığ ile 12 zincir çekerek başlıyoruz ve zincirin iki ucundan birleştirip üzerine iki dolgulu üç zincir çekip devam ediyoruz, bu nedenle sekiz tane dolgu yapıyoruz Benzer şekilde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Örgü modelleri saç örgüsü, saç örgüsü modeli, saç örgüsü nasıl yapılır, örgü modelleri, Görünüşe Göre şık fakat zor gibi görünen saç örgüsü modeli doğrusu tahmin edilen dek zor değildir Bunun için özel tığlar bile var aslında Nasıl saç örgüsü modeli yapabilirim diye merak edenler için tek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Cornrow (Zıt Balıksırtı) Saç Örgüsü Nasıl Yapılır? (Videolu Anlatım) ikili balık sırtı nasıl örülür ters balık sırtı nasıl örülür cornrow yapılır ters örgü tekniği video cornrow saç örgüsü, saç örgüsü teknikleri, zenci saç örgüleri, zıt balıksırtı, videosu, ile ilgili bilgileri burada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt