Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarak Orgusu,tarakla nasıl orgu orulur
Ben anlamadım ama anlayan anlamayanlara anlatsınimagestarakorgusuresimlianlatim5b0664cf4f36bpng
imagestarakorgusuresimlianlatim5b0664d065f25
imagestarakorgusuresimlianlatim5b0664d1746ac
imagestarakorgusuresimlianlatim5b0664d283464...
resimli tığ örgüsü kolay yara nasıl örülür?
basit yara örmek ve modelleri
Tığ Örgüsü Kolay Yara Anlatımlı
Kalın tığ ile 12 zincir çekerek başlıyoruz ve zincirin iki ucundan birleştirip üzerine iki dolgulu üç zincir çekip devam ediyoruz, bu nedenle sekiz tane dolgu yapıyoruz Benzer şekilde...
Örgü modelleri saç örgüsü, saç örgüsü modeli, saç örgüsü nasıl yapılır, örgü modelleri,
Görünüşe Göre şık fakat zor gibi görünen saç örgüsü modeli doğrusu tahmin edilen dek zor değildir Bunun için özel tığlar bile var aslında Nasıl saç örgüsü modeli yapabilirim diye merak edenler için tek...
Cornrow (Zıt Balıksırtı) Saç Örgüsü Nasıl Yapılır? (Videolu Anlatım) ikili balık sırtı nasıl örülür ters balık sırtı nasıl örülür cornrow yapılır ters örgü tekniği video cornrow saç örgüsü, saç örgüsü teknikleri, zenci saç örgüleri, zıt balıksırtı, videosu, ile ilgili bilgileri burada...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.