Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tanrıya Mektuplar "" bu gerçek bir yazı

Tanrıya Mektuplar "" bu gerçek bir yazı
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Tanrıya Mektuplar bu gerçek bir yazı Tanrıya Mektuplar Avrupa ve Amerika’da 29 yaş çocuklara Tanrı’ya ilişkin düşüncelerini sormuşlar Dinsel eğitimin bir parçası olarak çocuklara Tanrı’ya bir mektup yazın ve duygularınızı isteklerinizi anlatın demişler 1) Sevgili Tanrı, şu andaki eksiklerimi yazıyorum: Yeni bir bisiklet, bir kimya seti, köpek, film makinesi, beyzbol eleni Hepsini gönderemezsen birazı da olur Seni seven Eric 5 yaşında Not: Noel Baba’nın olmadığını biliyorum 2) Canım canım Tanrı, Astronotları pek yukari firlatip firfir döndürmelerinden ödüm kopuyor N’olur onların bizim evin çatısına düşmelerine müsade verme Dostun Norman 45 yaşında 3) Sevgili Tanrım, insanlarin ölmelerine izin verip yenilerini gerçekleştirmek yerine niçin elindekileri tutmuyorsun? Jane 6 yaşında 4) Sevgili Tanrı, Lütfen bana bir midilli gönder Senden şimdiye değin hiçbir şey istemedim Bunu da nasıl olursa olsun unutmazsın Bruce 4 yaşında 5) Sevgili Tanrı, Babam çok somurtkan Onu bu huyundan vazgeçirmeni istiyorum Ama lütfen canını ışıklandırma Sevgilerle Martin 5 yaşında 6) Sevgili Tanrı, Bulutlardan biri yüzünü o kadar dehşet yaptı ki ödüm koptu N’olur söyle ona bi’ daha pek yapmasın Ellen 3 yaşynda 7) Sevgili Tanrı, Gerçekten var mısın? Bazıları buna inanmıyor: Eğer varsan gecikmeden bir şeyler yapmanda üstünlük var Harriet Ann 6 yaşında 8) Sevgili Tanrı, Eğer hiç kimse bilmeyecekse iyi olmanın ne yararı var? Mark 8 yaşında 9) Tanrı’cım, Üstteki kattakiler aralıksız olarak bağıra çağıra tartışma ediyorlar Kendimce yalnızca mükemmel arkadaşların evlenmesine müsade vermelisin Nan 5 yaşında 10) Sevgili Tanrım, Ne diye bu değin çok insan yarattın Diğer bir dünya daha yapıp fazlalıkları oraya koyamaz mısın? JB 7 yaşında 11) Tanrım, Insanlara ruhları daima dürüst mu dağıtıyorsun? Yanlış yapabilirsin Audrey 8 yaşında 12) Sevgili Tanrı, Sen acayip ne yaparsan yap cümbür cemaat hayran oluyor; fakat ben ufacık bir şaka bile yapsam yiyorum fırçayı Jodie 65 yaşında 13) Sevgili Tanrı, Bizi hiç merak etme çünkü bizimkiler çok dindar Teddy 9 yaşında 14) Sevgili Tanrı, Bende senin dışında bütün liderlerin devlete ait var Norman 6 yaşında 15) Tanrım, Şişman olunca kimse senin arkadaşın edinmek istemiyor Billy Jean 9 yaşında 16) Sevgili Tanrım, Oğlanlar kızlardan daha mi üstün? Biliyorum sen de onlardansın ama yine de doğru olmaya çalış Sylvia 5 yaşında 17) Sevgili Tanrı, Kitabını okudum ve beğendim Bütün o görüşler nereden geldi aklına? John 8 yaşında 18) Sevgili Tanrı, Zürafaların görünümünü kendi isteğiyle mi böyle yaptın, yahut yanlışlıkla mı oldu? Norman 4 yaşında 19) Tanrım, İncil’de niçin hiç karının alışılagelmiş geçmiyor? Yahut İncil’i yazarken daha evlenmemiş miydiniz? Larry 6 yaşında 20) Sevgili Tanrım, Tamamlanmış incil’de öbür yanağını çevir dedin biliyorum; fakat kardeşim gözüme vurunca ne yapacağım? Sevgiler, Teresa 5 yaşında 21) Sevgili Tanrı, Tanry oldugunu nasıl bilebildin? Charlene 3 yaşında 22) Sevgili Tanrı, Senin yaşına geldiğimde tıpatıp senin gibi almak istiyorum Tamamlanmış mı? Tommy 4 yaşında 23) Sevgili Tanrım, Eger Tanrı ben olsaydım bu dek iyi olmazdım Bunu aklından çıkarma 6 yaşında 1549151630 1549151630 tanriyamektuplarbugercekbiryazi5c562d9392a64tanriyamektuplarbugercekbiryazi5c562d9392a64 http:wwwokuyucuorgimagessmiliesgulmegif 1549151630 1549151630 tanriyamektuplarbugercekbiryazi5c562d9392a64tanriyamektuplarbugercekbiryazi5c562d9392a64 http:wwwokuyucuorgimagessmiliesgulmegif  

858,505Konular
982,659Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt