Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tanrı İstemezse Notaları

Tanrı İstemezse Notaları
0
112

Similar threads

Tanrı istemezse yaprak duşmezmiş şarkı sozu, Sezen Aksu Tanrı İstemezse Şarkısı, Tanrı İstemezse yaprak duşmezmiş sozleri Tanrı istemezse yaprak duşmezmiş Tanrı istemezse insan olmezmiş Tanrı istemezse yaprak duşmezmiş Tanrı istemezse insan olmezmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Tanrı İstemezse Şarkısı Sozleri Tanrı İstemezse Şarkı Sozleri Tanrı istemezse yaprak duşmezmiş Tanrı istemezse insan olmezmiş Sen tanrımısın beni oldurdun Eşime dostuma beni guldurdun Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Sesin icin bir can bir can oluyor Allah oldurur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Muslum Gurses Tanrı İstemezse şarkısı Tanrı istemezse yaprak duşmezmiş Tanrı istemezse insan olmezmiş Sen tanrımısın beni oldurdun Eşime dostuma beni guldurdun Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Sesin icin bir can bir can oluyor Allah oldurur dunyadan alır Sen beni oldurdun hayatta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Sevenleri İçin Tanrı İstemezse Şarkısının Sözleri Tanrı İstemezse Şarkısı Sözleri Tanrı İstemezse Şarkı Sözleri Sevgili melekler, Müslüm Gürses göre ilk önce seslendirilen Tanrı İstemezse Şarkı Sözleri ile karşınızdayızsevenleriicintanriistemezsesarkisininsozleri5c57a43a9b378alt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Sezen Aksu Tanrı İstemezse tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen Tanrı mısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can gidiyor Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can ölüyor Allah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,505Konular
982,808Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt