Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tanımadığın Bir Kızla Tanışmak İçin Okuyun !!

Tanımadığın Bir Kızla Tanışmak İçin Okuyun !!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Hepinize iyi günler başta

Bir Takım arkadaşlarımız mesaj atmış Mesela Mahallede Gördüğüm Bi Kızla Nasıl Tanışcamgibi Onların konularını okudum ve şöyle mesajlar atılmış Ondan hoşlağını söyle
Kendimce bu çok yanlış olur Çünkü tanımadığınız bir kıza ondan hoşlandığınızı söylerseniz kız tedirgin olacaktır Ben size birincil tanışmayla ilgili birkaç misal vercem

Örneğin kız evinin önünde yerleşik otobüs bekliyor Yanında dürüst yavaş adımlar atıcaksınız Bu aşamada en manâlı şey kendinizden belli olmak Yanına geldiniz

Selamlama
Selamlama, derse iyi eğer ısrarcı olun yeniden selam verin

Ben Ali Sizin ast binada oturuyorum
Ayşe

Tanıştığımıza memnun oldum
Bende

Gibi bir söylev olacaktır Burda kayda değer olan kendine güvendir Bu konuşmayı yaptıktan sonradan o kız mutlaka sizi gün içinde düşünür
Ertesi gün örneğin tekrar otobüs bekliyor Uzak başta bir bakacaksınız Örneğin etrafa dikkalice bakıyormu diye Eğer bakıyorsa muhtemelen sizi arıyordur Yani bi daha görürmüyüm gibisine Tekrar yanına gidin

Günaydın
Günaydın

Gibi bir konuşmayla başlayın Daha Sonra ağır ağır sohbete girmeye başlayın Kendinizden bahsedin hangi müzikten hoşlandığınızı felan Sonra onunda kendinden bahsetmesini sağlayın Örneğin

Sen hangi müzikleri seversin?
Soft rock bazende metal

Gibisine Daha Sonra üçüncü güne geçelim Kız sizi mutlaka düşünecektir Üçüncü gün yeniden bir yerde karşılaştınız Konuşmanız şöyle olmalı

aSelamlama
bSelamlama
aBugün nasılsın?
bİyiyim sen
aBende iyiyim Ya sinemalarda çok hoş romantikkomedi filmi var Bigün gitmeye ne dersin?
bNe süre?

diye sorarsa tama meslek bitti işim var felan derse

hadi ama fazla eğleneceğiz

gibi eğer konuşmanız iyi giderse bundan böyle kızla çıkmaya başlamışsınzdır

UYARI : Kıza çıkmaya başladınız birincil 10 gün sakın seni seviyorum demeyin Arıza yapabilir Eğer o size derse meslek tamam

858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt