Tan ve serdar ortaç’tan mükemmel bir düet! serdar ortac tan dueti serdar ortac sarkilari tan sarkilari duet sarki sozleri konulari burada melekler Merhaba , Unlu sanatci Serdar ortac ve Tan muthis bir duete imza atiyorlarFakat bu kez soz ve muzik Serdar Ortaca degil Tan' a aitSarkinin ismi ise ''bizim gibi olmayacak'' cok hareketli kipir kipir oldugu soylenen duetin ortaligi sallayacaga benziyortanveserdarortactanmuthisbirduet5c4e85b081896alt
Big Grin
Iste o sarkinin sozleri ve videosu melekler; video youtube;IAO2kD5FqfEhttp:wwwyoutubecomwatch?v IAO2kD5FqfEvideo Bahar da serseriye sevmesi kolay Gönlünü kışlara hükümlü tutsa Tüm yıldızlar adına çıksa Tanrı yazsa kaderin olsa Benim gibi olmayacak Belki sevgilin olacak Yalancıktan mutlu gibi yapacaksın id Sabahları uyanınca gözlerinde her zaman beni bulacaksın Kalbin defalarca yarım kalacak Aradıgım nedir diye soracaksın Benim gibi olmayacak Benim gibi olmayacak İnanma Benim gibi olmayacak Sonu bendim
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.