iltasyazilim
FD Üye
1 Yıl önce 3 senelik bir ilişkim bittiBiraz dramatik sona erdi o konuya girmek istemiyorum çünkü fazla uzun,telefon hattımı değiştirmiştim mesaj atmayayım,mesaj atmasın diye;lakin vatsaptan değiştirmeyi unutmuşumDün,bir baktım ''nasılsın'' diye mesaj atmış(bu mesajı bile ağlayarak uykumdan uyanmama sebep oldu)Kalbim yerinden çıkacaktı,soruşturdum numaramı nereden buldun diye 3 senedir aklımda olan numara dedi
Dramatik ayrıldık demiştim,önce birazcık kendimizdeki sorunları,yani sen şöyle yaptın ben böyle yaptım o yüzden ayrıldık dedikten sonra dünyamı başıma yakın fotoğrafı gönderdiParmağında yüzük,nişanlanmışGözlerim doldu,kalbim fazla lakin fazla acıdıFakat elden bir şey gelmiyorUmarım mutlu olur ve ben de tekrar gözyaşları içinde uykumdan uyanmaya devam edeyim
Dramatik ayrıldık demiştim,önce birazcık kendimizdeki sorunları,yani sen şöyle yaptın ben böyle yaptım o yüzden ayrıldık dedikten sonra dünyamı başıma yakın fotoğrafı gönderdiParmağında yüzük,nişanlanmışGözlerim doldu,kalbim fazla lakin fazla acıdıFakat elden bir şey gelmiyorUmarım mutlu olur ve ben de tekrar gözyaşları içinde uykumdan uyanmaya devam edeyim
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.