Tam Ölçülü Yumurta Kokmayan Sansebastian Cheesecake Tarifi İçin Malzemeler
- 400 gram labne peyniri
- 200 gram beyaz peynir
- 2 paket krema
- 4 yumurta
- 1,5 su bardağı toz şeker
- 1 limon kabugu rendesi
- 1 paket vanilya ( isterseniz limon kabuğu yerine 2 paket vanilya kullanabilirsiniz )
- 1 yemek kaşığı un
Tam Ölçülü Yumurta Kokmayan Sansebastian Cheesecake Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Peynirleri toz şekerle önce çırpıyoruz.
- Eriyene kadar yaklaşık 7 dakika. Sonra yumurta hariç krema ve diğer malzemeleri ilave edip çırpıyoruz.
- En son yumurtaları tek tek yavaşça çırparak ilave ediyoruz. Sıvı bir kıvamı olacak.
- Kelepçeli kalıbı yağlayıp döküyoruz. İsterseniz kalıbın içine yağlı kağıt koyabilirsiniz.
- Önceden 180 c alt üst ısıttığımız fırında üzeri kızarana kadar pişiriyoruz.
- Fırından çıktığında sallan bir kıvamda olacak. Biraz çökme yapabilir.
- Oda sıcaklığına gelince buzdolabına koyup 1 gece bekletiyoruz.Afiyet olsun.
Tam Ölçülü Yumurta Kokmayan Sansebastian Cheesecake Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.