Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tam Kıvamında Süt Reçeli Veya Karamel

Hoş geldin! kazimdemir tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Tam Kıvamında Süt Reçeli Veya Karamel
0
26

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
tam-kivaminda-sut-receli-veya-karamel-2.jpg

Tam Kıvamında Süt Reçeli Yahut Karamel Tanımı İçin Gereçler

  • 1 litre süt (Paket değil)
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 çay kaşığı karbonat
  • 1 çay kaşığı (silme) şekerli vanilin

Tam Kıvamında Süt Reçeli Yahut Karamel Tanımı Yapılışı

  1. Birinci olarak derin tenceremize sütümüzü ve şekerimizi alıp bir taşım kaynatıyoruz.
  2. Kaynayınca altını hafif kısıp (en kısık değil) 1 çay kaşığı karbonatı ve vanilini ek ediyoruz.
  3. Not:Ara orta karıştırıyoruz tavsiyem mutfaktan ayrılmayın ortada kabarıyor zira.Tam 1 saate kıvamını aldı. Soğuyunca uygunca kıvam alıyor.
Ben kabartma tozu yerine karbonat kattım katiyen bir sorun yaşamadım tadı olağanüstü oldu.

Pastalara karamel diye konuladabilinir. Ve bence sütlaçda da bu reçelde de marketteki paket sütler yerine açık sütler çok yakışıyor. Afiyet olsun ????.
 
858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt