iltasyazilim
FD Üye
Talimatlı TL kontur Doldurma Servisi hakında detaylı data verirmisiniz
Cevap: kontur yükledim ancak hangi numaraya yüklendiğini ögrenmek istiyorum
Talimatlı doldurma servisinden bundan böyle faturalı Turkcell'liler istedikleri Hazır Kart'lıya, aylık ya da 2 haftalık periyodlarda TL doldurma talimatı verebiliyor!
Nasıl Kullanılır
TL yüklenecek abonenin numarası, TL üstüne atmak istenen tutar ve ayın hangi günü yüklenmesi gerektiği ara sıra boşluk bırakarak 3297'ye SMS gönderilmelidir Mesela ayın 5'inde 20 TL yükleme talimatı verileceğinde şu şekilde bir SMS metni gönderilir; 535xxxxxx 20 05 *
Cevap: kontur yükledim ancak hangi numaraya yüklendiğini ögrenmek istiyorum
Talimatlı doldurma servisinden bundan böyle faturalı Turkcell'liler istedikleri Hazır Kart'lıya, aylık ya da 2 haftalık periyodlarda TL doldurma talimatı verebiliyor!
Nasıl Kullanılır
TL yüklenecek abonenin numarası, TL üstüne atmak istenen tutar ve ayın hangi günü yüklenmesi gerektiği ara sıra boşluk bırakarak 3297'ye SMS gönderilmelidir Mesela ayın 5'inde 20 TL yükleme talimatı verileceğinde şu şekilde bir SMS metni gönderilir; 535xxxxxx 20 05 *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.