Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Talibanın kelime anlamı nedir

0
127

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0

Afganistanda bir donem iktidarda olan talibanın kelime anlamı nedir

Taliban coğunluğu Afganistan'ın en kalabalık etnik grubu Peştunlardan oluşan Sunni İslamcı grup

Similar threads

Talibanın kelime anlamı nedir Afganistanda bir dönem iktidarda olan talibanın kelime anlamı nedir Taliban çoğunluğu Afganistan'ın en topluluk ırksa grubu Peştunlardan oluşan Sünni İslamcı grup *
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
610 yılında Hz. Muhammed (s.a.v)’e indirilen Kur’an-ı Kerim insanlığa gönderilmiş son kitaptır. İslam dini için kaynak teşkil eden Kur’an-ı Kerim’in kelime anlamı pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Müslümanlar için oldukça önemli olan Kur’an-ı Kerim’in manasını öğrenmek ve Kur’an-ı Kerim’in...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Kelime-i ve kelime tevhit anlamı ne demektir lütfen bana doğru cevabını iletiniz ve kelime-i ve kelime şehadet anlamı bunu bana doğru şekilde iletiniz. Yarın sınav var seçmeli din için lazım lütfen bana bunu doğru şekilde gönderin din dersi olunca şaka değil doğru şekilde gönderir ve cevaplanır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
İhsan ismi Kur’an ı Kerim’de geçiyor mu? İhsan adı Kur'an'da geçer. Doğrudan hem isim hem de kelime anlamı üzerinden yukarıdaki ifadeleri kapsamında, Kur'an-ı Kerim'de yer almaktadır. İhsan nedir örnek? – İyi davranma, iyilik etme, – Bağışta bulunmak, bağışlama, – Bağışlanan bir şey, lütuf...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
Kelime-i tevhid ve anlamı başlıklı bu konuda kelime-i tevhidin anlamı ve kelime i tevhid hakkında birçok bilgiye ulaşabilirsiniz. Şimdi bu bilgileri sırası ile sizlere aktaralım. Kelime-i Tevhid Anlamı: Kelime i tevhidin derin ve geniş bir manası vardır. Zira nice İslam alimleri Kelime-i...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
858,505Konular
982,791Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt