Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Talha Bora Öğe (Gölge): "ANLA" yeni albümü

Talha Bora Öğe (Gölge): "ANLA" yeni albümü
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Talha Bora Unsur (Gölge): ANLAyeni albümü talha bora öge yeni albüm Talha Bora Unsur, ANLAadlı albümünü piyasaya çıkardı Daima hatıra yaşamalıdedi ve anlamaktan yanaydı her şeyi ve herkesi Derhal 9 eserden oluşan albümünde ANlatıyor! ANlaşılması umuduyla TALHA BORA ÖGE nam ı öteki GÖLGE huzurlarınızda Talha Bora Öge başkentte, 23 nisan 1976 tarihinde doğdu (içindeki çocukla iyi anlaştığını söyler) ve o hep der ancak; dün gitti yarın gelmedi hatıra yaşamalı o halde öz geçmişe yok bugüne bakmalı böylece söyleyebileceğimiz şu ancak; şimdilerde katlanmaya layıkdediği istanbul'da yaşamaya devam ediyor Dinledikleri, okudukları, gözlemleri ve şimdilik yazdığı 6 kitabıyla Laf olsun diye değil içerlerden bir merhaba; diye başlar sözlerine onun için açık sözlülük her şeyden öte bir gereksinim ! Benim hayatımdan geçerek kendine yolculuk yapacaksın ve her hayatta başka hayatlarında gizli oluşu heyecanlandıracak seni! Diyerek üretti defalarca hatırlayabildiği ilk andan son anıma dek ona güvenen, öğreten, dua eden, güzel gören, dinleyen, uzaklara karşın yanına olan; aile dostları, iş arkadaşları, okur ve dinleyicilerine duası ben sizden razıyım o'da olsun!oldu İşte bu ilk albümünde de dostları yanındaydılar ve gölge teşekkürünü şöyle açıklama ediyor: bu ilk albümümün meydana gelmesinde ses ve ruh olan sanatlarına, bana olan muhabbetlerini de katıp ustalıklarını konuşturan sanatkâr dostlarım; abdurrahim karakoç,ahmet enes,cahit deniz, güzide gülpınar taranoğlu, ikbal gürpınar,murat akgün, orhan ölmez, senai demirci,taylan özgürlük ölmez,uğur karakuş, bugüne dek dostluklarıyla dayanağım olanlar bütün yayıncı arkadaşlarım ( isimlerini yazmaya kalksam zordu işim, keza baya uzun bir liste hem de unuttuğum olursa çok üzülürdüm : ) eyvallah ne dek teşekkür etsem eksik kalır size  

858,505Konular
982,809Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt