Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Takıntı İkinci Bir Ben Şarkı Sozu

Takıntı İkinci Bir Ben Şarkı Sozu
0
137

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Takıntı İkinci Bir Ben Şarkı Sozleri

Takıntı İkinci Bir Ben

Aşk adına bu sorular cok zor

Cevaplar duğumlenir boğazımda

Yanıtlar senle anlam buluyor

Dudaklarından değil gozlerinden okunuyor

Kalbimin odak noktası sensin

Sen artık ikinci bir bensin

Hep bahar olsun aşkım mevsimin

Kara kışları ben zaptederim

Sensin beni vareden beynimde seni resmeden

Oluyorum seni gormeden gel yakma beni derinden

Seni arıyor gozlerim hayalini bile ozledim

Senin icin yanıyor bu sensiz bedenim

Similar threads

Takıntı Bir Dost Şarkı Sozleri Takıntı Bir Dost Şarkısı Bir dost dunyalara bedelmiş Dostu olanın sırtı yere gelmezmiş Ama bunların hepsi yalan Dost arkadaş falan Yanındadır herkes eğer Varsa paran Bir gun gelir, sırt cevirir Sırtını yasladığın adam Hayatın alt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Takıntı Bir Kac Şişe Daha Şarkı Sozleri Takıntı Bir Kac Şişe Daha Belli etmesem de ağlarım ben Bu dokulen son yaş gozumden İnanmasan da denedim ben İnanmasan da sevdim İstemezsen giderim hemen Dokulen bu son soz dilimden Pek iyi anlatamadım belki Belki ben de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Local Yorgunum Ben Şarkı Sozleri Local Yorgunum Ben Yine doldu gozlerim aşkın yorgunuyum ben yorgunuyum ben Beni sensiz duşunemem artık bir yanım sen diğer yanım sen Kalbim artık karaları bağlar sensiz ruhumun ipinide cekerim Sen bilmezsin buraları guzelim her taraf isyan kar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Yuksek Sadakat Kucuk Kral şarkısı sozu Yuksek Sadakat Kucuk Kral sozleri Yuksek Sadakat Kucuk Kral şarkı sozleri Hayat garip nasıl derler bilmece Soldan sağa beş harfli iki hece Belki karma belki layık buldum Seni gordum gorduğum yerde durdum Bir zamanlar ben bir kucuk kraldım Seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Adını Feriha Koydum Dizisinde Calan Şarkı Adını Feriha Koydum Dizisi Esaretin Boylesi Şarkısı sozu Deniz Aksoy Esaretin Boylesi sensiz yatağımda sığıntı bedenim yeni gittin ama şimdiden seni ozledim kokun bile daha hala uzerimde gozlerim yolda gelişini beklerim yureğinin en ucra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,505Konular
982,787Mesajlar
33,074Kullanıcılar
carpediem2Son üye
Üst Alt