Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Takdir teşekkür hesaplama

Takdir teşekkür hesaplama

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Takdir teşekkür hesaplama 2010
Takdir ve Teşekkür Hesaplama Formülü

2010 ortaögretim teşekkür taktir ,lise 2 de teşekkür kaç puanla alınıyor,teşekkür olmak için gereken puan,4 derslik takdir teşekkür
Tüm bu soruların yanıtını aşağıdaki yazıda bulabilirsiniz

Dönem sonu itibariyle öğrencilerin başarılarından dolayı alacakları takdir ve teşekkür belgelerini alma kriterleri ekim 2007 yılında değiştirimişti Ancak bu konu az önce tam olarak bilinmiyor

İlköğretim Takdir teşekkür puanları her yerde değişti Bir öğrencinin takdir alabilmesi için derslerin dönem puanları ortalamasının asgari 85, teşekkür alabilmesi için derslerin dönem puanları ortalamasının en düşük 70 olması gerekiyor
Bu koşul şöyle bir sonuca yol açıyor 5'lik sisteme kadar ağırlıklı ortalaması 4,95 olan birisi takdir alamayabilir veya ortalaması 4'ün altında biri teşekkür alabilir Yani bu hesaplama sisteminin 5 lik sistemle kıyaslanması hatalı hesaplamalara yol açabilir

İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinin ilgili maddesi şöyledir;

“Ödüllendirilecek Davranışlar ve Ödüller

Okul Öğrenci Davranışlarını Değerleme Kurulunca, misal davranışları ile derslerdeki gayret ve başarılarıyla üstünlük bildiren öğrenciler;

a) (5 Ekim 2007 Gün ve 26664 SRG) 4, 5, 6, 7 ve 8 inci sınıflarda puan ortalaması Türkçe dersinden 5500, öteki derslerin her birinden 4500 puandan aşağı olmamak şartı ile bütün derslerin dönem ağırlıklı puan ortalaması 70008499 olanlar “Teşekkür,

b) (5 Ekim 2007 Gün ve 26664 SRG) 8500 puan ve yukarı olanlar “Takdirname,

c) (5 Ekim 2007 Gün ve 26664 SRG) Üç öğretim yılının her döneminde tekrar tekrar Takdirname alanlar “Üstün Başarı (ILAVE7)

ç) (5 Ekim 2007 Gün ve 26664 SRG) Üç öğretim yılının her döneminde defalarca Teşekkür veya dönemlerin herhangi birinden ya da bir kaçından takdirname, diğerlerinden teşekkür alanlar “Galibiyet (EK 71)

Keza, ilköğretim okullarının 4, 5, 6, 7 ve 8 inci sınıflarında almış olduğu notlarla istenilen başarıyı gösterememesine rağmen aşağıdaki şartlardan asgari birini taşıyan öğrencilere; öğretmenlerin veya okul yönetiminin önerisi üstüne “Onur Belgesi (ILAVE8) ile ödüllendirilir Bu ödüller öğrencinin dosyasına işlenir

a) Milli ve uluslar arası yarışmalara katılarak birincil beş dereceye girmek

b) Değişik sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklerde üstün başarı göstermek *

858,505Konular
982,691Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt