Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Takdir teşekkür hesaplama 6.sınıf

Takdir teşekkür hesaplama 6.sınıf
0
82

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
takdir teşekkür hesaplama 6sınıf 2019

İkinci döneminde seri bir şekilde başlamasıyla birlikte 2019 yılının 2 dönemi ilerlemeye devam ederken öğrencilerin merak ettikleri bir çok şey varÖzellikle ders notları ile ilgili bilgilenmek isteyen öğrenciler ayrıca takdir ve teşekkür hesabı gerçekleştirmek istiyorlar

Takdir teşekkür hesabı yapmak isteyen öğrenciler aşağı vereceğimiz linke tıklayabilirler ve girdikleri sayfada ders notlarını hesaplıyarak takdir teşekkür hesaplarını yapabilirlerŞimdiden bütün öğrencilere başarılar dileriz

Takdir teşekkür hesaplamak için TIKLAYIN

Yeni eğitim sisteminde 6 sınıflar için dönem sonunda her dersin puan ortalaması alınarak bu ortalama dersin haftalık ders saati ile çarpılır sonradan çarpım sonuçları derslerin haftalık ders saatleri toplamına bölünür Meydana Çıkan netice bir 6 sınıf öğrencisi için ağırlıklı dönem ortalamasını vermektedir

Ulusal Eğitim Bakanlığının yönetmeliklerine tarafından 6 sınıf öğrencisinin takdir belgesi alabilmesi için bütün derslerinin dönem ağırlıklı puan ortalaması 8500 puan ve üzeri olmalıdır Takdir hesaplamasında öğrencinin dönem ortalamasına yuvarlama yapılmayacak ve 8450 8499 aralarında olan dönem ortalamaları ile takdir belgesi alınamayacaktır

Ulusal Eğitim Bakanlığının yönetmeliklerine tarafından 6 derslik öğrencisinin takdir belgesi alabilmesi için tüm derslerinin dönem ağırlıklı puan ortalaması 8500 puan ve üzeri olmalıdır Takdir hesaplamasında öğrencinin dönem ortalamasına yuvarlama yapılmayacak ve 8450 8499 arasında olan dönem ortalamaları ile takdir belgesi alınamayacaktır *

858,500Konular
982,396Mesajlar
32,982Kullanıcılar
yeumedısaSon üye
Üst Alt