Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Monsters Game Hesabİm Var Lwl 45 Eger İcerİgİnİ Sİlahlarİnİ Fİlan Ögrenmek İstersenİz Yolayabİlİrİm Pm Den 29 Evrende Bİr Hesapla Takas Etmek İstİyorum Fİlosu Az Veya Hİc Olmaassa İİ Olur Teklİflerİnİzİ Bklİyorum
Selam Arkadaslar
18 WoS American Long Haul Hakkinda Ögrenmek istediginiz Tüm Bilgileri sizlere asagida anlatmaya calisacagim Benim bildiklerim Bunlar simdilik sorunlariniz varsa yazin biliyorsan cevaplarim bilmiyorsam Kusura bakmayin
ilk Oyuna basladiginizda bir sehir secin Örnek Las...
:::Bilgiler:::
Server Adı :KingzMuOnline
Versiyon : Season6 Episode3
Server Kapasitesi : xx
Dedicated : xx
Up Time : 247
Website : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız nasil olacagini görmek isteyenler icin
Forum : xx
Üyelik Alımı...
Gecmişin Hesabı
Gecmişin Hesabı masalı
Gecmişin Hesabı Gecmişin Hesabı Hikayesi
Yer yer cokmuş asfalttan muteşekkil sokağın başından yumurta topuk ayakkabının asfalta vurmasıyla cıkan sesler neredeyse tum mahalleyi sarmaktaydı Sokağın en az kendisi kadar eski ve yer yer yıkılmaya yuz...
kısa kapak sozler
Beni sevmeK yurek ister Su icmeye benzemez, asit icmek gibiDir, yakaR adamı, iLikLerine işLer!
Ben kabuSLarLa buyuDum, hayaL etmek ne haddime ?
arka sokakLarın cocuğuyuz, bize yakışmaz itLere yem oLmak ya aDam gibi ya aDam gibi gideRiz!
aşkTan ne anLar sosyete...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.