Tagliatelle Tanımı İçin Gereçler
- 250 gram tagliatelle
- Kaynamış su
- 3 yemek kaşığı zeytinyağ
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- 250 gram doğranmış mantar
- 1 soğan (ince kıyılmış)
- 3-4 diş sarımsak (ince doğranmış)
- 200 gram krema
- Tuz, karabiber
Tagliatelle Tanımı Yapılışı
- Ölçüsü göz kararı arttırabilirsiniz.
- Makarna, 8-10 dk ortası kaynamış tuzlu suda pişirilir ve süzgece alınır.
- Başka büyük bir tavada, yağa mantar eklenir ve rengi dönene kadar (suyunu bırakıp çekene kadar) kavrulur.
- Akabinde doğranmış soğan ve rende sarımsak eklenir.
- Soğanlı karışımın rengi döndükten sonra krema eklenir, 3-4 dk daha pişirilir. Tuz, karabiber eklenir.
- Makarna ve sos birleştirilir. Harmanlandıktan sonra servis tabağına alınır.Deneyecek olan herkese şimdiden afiyet olsun
????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.