Bildiğimiz uzre herkesin TC kimlik noları var değil mi???
aa yok muu??
Vardır kıyıda koşede bak bakemm bii!!
artıkınn tc kimlik nonuzun son rakamıylada kişilikk belirlenmesi yapılıyooo
nasıl olcakk demesenizee oluyorr işte bi neviii
son rakamı 0 olanlar: bunlar bi envi bişiye benzerlerama iyilikleri mukemmeldir!!!
son rakamı 1 olanlar: bunlar super otesi kişilikte insanlardıırr ciden diyorumarkilik kurulabilirdinlerler herkezii
son rakamı 2 olanlar: acayipp gulecc,sempatikkinatcıkome di ustasıbinevi kova burcunun ozelliklerini taşımaktalar
ama bazende sessizliği sakinliği tutabiliyoo
son rakamı 3 olanlar: sakın ha bunlara bulşmayın he!
ckum altından kalkamazsınız acayip otesi fevkaladenin fevkinde davranışlarını anlaşılmazz
son rakamı 4 olanlar: piskopat olabilirlerdedikleri dedikherşeye rağmen arklarını dinlemeyipp onları uzen ama sonradan pişman olan bi tiptelerozur dilemeyi bilirler
son rakamı 6 olanlar: sevecen,sempatikk,komikk,,,aca yip otesi deli bi tiptelerdirhaksızlığa gelemezlerherşeyini kendileri hallederler
son rakamı 5 olanlar: ya ben bunlara dicek bişi bulamıyorum yacokk acayipp otesi tarzları olanlardır bunlarsuper kişilkler icerisinde olabilmekteler:
Son rakamı 7 olanlar: bunlara sozz yok!!! aklı başında ağır başlı hoş lardır
son rakamı 8 olanlar: delikanlıı bunlara denirrr beee
son rakamı 9 olanlar: bunlar boyle ağlayan zırlayan cokk acayip alıngandırlar
Alıntı
aa yok muu??
Vardır kıyıda koşede bak bakemm bii!!
artıkınn tc kimlik nonuzun son rakamıylada kişilikk belirlenmesi yapılıyooo
nasıl olcakk demesenizee oluyorr işte bi neviii
son rakamı 0 olanlar: bunlar bi envi bişiye benzerlerama iyilikleri mukemmeldir!!!
son rakamı 1 olanlar: bunlar super otesi kişilikte insanlardıırr ciden diyorumarkilik kurulabilirdinlerler herkezii
son rakamı 2 olanlar: acayipp gulecc,sempatikkinatcıkome di ustasıbinevi kova burcunun ozelliklerini taşımaktalar
ama bazende sessizliği sakinliği tutabiliyoo
son rakamı 3 olanlar: sakın ha bunlara bulşmayın he!
ckum altından kalkamazsınız acayip otesi fevkaladenin fevkinde davranışlarını anlaşılmazz
son rakamı 4 olanlar: piskopat olabilirlerdedikleri dedikherşeye rağmen arklarını dinlemeyipp onları uzen ama sonradan pişman olan bi tiptelerozur dilemeyi bilirler
son rakamı 6 olanlar: sevecen,sempatikk,komikk,,,aca yip otesi deli bi tiptelerdirhaksızlığa gelemezlerherşeyini kendileri hallederler
son rakamı 5 olanlar: ya ben bunlara dicek bişi bulamıyorum yacokk acayipp otesi tarzları olanlardır bunlarsuper kişilkler icerisinde olabilmekteler:
Son rakamı 7 olanlar: bunlara sozz yok!!! aklı başında ağır başlı hoş lardır
son rakamı 8 olanlar: delikanlıı bunlara denirrr beee
son rakamı 9 olanlar: bunlar boyle ağlayan zırlayan cokk acayip alıngandırlar
Alıntı