Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

SweetIM

SweetIM
0
42

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
SweetIM Msn Messenger için hoş bir eklenti Msn Messenger'ı daha da eğlenceli olmasını sağlayacak bir eklentiBu eklentide ses efekleri,hareketli emoticonlar,göz kırpmaları varYüklemesi ve kullanması fazla basit bir eklentiProgramı bilgisayara indirdikten sonra pc ye kuruyorsunuz Msn Messenger'da konuşma penceresinde Winksile titreşim göndermebutonu arasında SweetIMisimli bir tane daha buton oluyor 1549286205 1549286205 sweetim5c583b418a002sweetim5c583b418a002 http:wwwhadigelnetimagessetupgifYükle​  

Similar threads

Msn de Çoklu Titreşim Gönderme nasıl oluyor buyrun öğrenelim Msn de Çoklu Titreme Gönder Msn de Çoklu Titreme Nasıl Gönderilir Daha önce sizlere :wwwbilgilihocamcomtekninasilanlarsinizhaydigelinogrenelimhtml demiştik Şimdi de msn de çoklu titreme nasıl gönderilir diyen bütün üyelerimiz ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Msn Live Discovery 21001 (Son Sürüm) msn live discovery 21001 msn live discovery 21001 son sürüm son sürüm indir 21 indir SON SÜRÜMÜN ÖZELLİKLERİ Birey Yöneticisi ve Çevrimiçi Kişi Bilgisi Birey yöneticisi ve çevrimiçi kişi bilgisi size bu bilgileri verir: Kişilerinizden birisi sizi sildiyse...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Msn de Çoklu Titreşim Bayrak Direği Msn de Çoklu Titreşim Nasıl Gönderilir Msn De Çoklu Titreşim Göndermek için Basit ama epeyce etkili1 yöntem Titreşim göndereceğiniz kişinin penceresini açın titreşim yollayın daha sonra esc ye basın sonradan birey listesinden o kişiyi bitmiş açın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Msn'de Şart Değişiklik Nasıl Yapılır Msn De Durum Nasıl Değiştirilir Msn'de dışarda, meşgul gibi durumların yanı sıra; telefonda, yemekte gibi durumlar olmasını istiyorsanız msn plus yüklemeniz gerekecek Msn plus'ı kurduktan sonra istediğiniz durumu yazabilirsiniz Durum değiştirmede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Messenger Plus! Live'la çevrimdışı oturum açanları görün Ön Laf Kullana bilmeniz için; MSN PLUS yüklü olması lazımdır plus live in belirlediğiniz birey ya da kişilerin yaptığı eylemlerden sizi bilgi vermek için olay bildirimleri hizmeti var plusözelliklerözelleştirdurum uyarıları gelen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,505Konular
982,687Mesajlar
33,050Kullanıcılar
HelsinkiSon üye
Üst Alt