Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sütünü internette satışa çıkardı

Hoş geldin! diyarkurt tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Sütünü internette satışa çıkardı
0
95

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Fazladan sütü olduğunu söyleyen bir anne, sütünün bir kısmını bağışladıktan daha sonra geri kalanını internette satışa çıkardısutunuinternettesatisacikardi5c43e008a6a6fjpegalt Sütünü internette satışa çıkardıSütüm fazla geliyor Çoğunu bağışladım Kısa sürede şişirdiği için karoser geliştirmecilerin anne sütü için deli olduklarını biliyorum Sütle ne yapacağınız size kalmış Korkarım gönder kaynağından içemezsiniz Süt, 250 ml'lik poşetlerde gönderilecek Eğer merak ediyorsanız güzelim, 20'li yaşlarımdayım, büyük göğüslerim var Demin satmak konusunda belirli değilim gerçekten Yalnızca bölge olup olmayacağını görmek istiyorumSEN OLSAN BEBEĞİN İÇİN SAĞDIĞIN SÜTÜ SATAR MIYDIN?Groop'ta bugün cümbür cemaat bunu tartışıyor!Sen de katıl sutunuinternettesatisacikardi5c43e008b9cf7jpegalt Sütünü internette satışa çıkardı

858,505Konular
982,705Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt