iltasyazilim
FD Üye
Sütün Bozulması,
Sütün Bozulduğu Nasıl Anlarız
Gıdalarda Bozulması gıdaların tüketilebilme niteliğinin yitirilmesine yönelik bileşim ve kişilik özelliklerinin değişmesi olarak betimlemek mümkündür Bozulan bir gıdanın inşa, görünüm, renk, tat ve kokusunda dağıtılmış fiziksel ve kimyasal özelliklerinde değişmeler meydana kazanç Bu değişmeler bir taraftan gıdayı yenilemez ayla getirerek hesaplı yönden kayıplara neden olurken öteki yanlamasına da gıdayı sağlık durumu açısından zararlı ve riskli ışık halkası getirebilirler
Süt ve mamulleri dayanıksız gıdalar grubuna girer
SÜTÜN DEFORMASYON ÇEŞİTLERİ
Ahır kokusu balık, sabun, acı, ekşi, yanık ve malt tatları mavisarı, kırmızı renk teşekkülü sünme ve köpürme olayıdır *
Sütün Bozulduğu Nasıl Anlarız
Gıdalarda Bozulması gıdaların tüketilebilme niteliğinin yitirilmesine yönelik bileşim ve kişilik özelliklerinin değişmesi olarak betimlemek mümkündür Bozulan bir gıdanın inşa, görünüm, renk, tat ve kokusunda dağıtılmış fiziksel ve kimyasal özelliklerinde değişmeler meydana kazanç Bu değişmeler bir taraftan gıdayı yenilemez ayla getirerek hesaplı yönden kayıplara neden olurken öteki yanlamasına da gıdayı sağlık durumu açısından zararlı ve riskli ışık halkası getirebilirler
Süt ve mamulleri dayanıksız gıdalar grubuna girer
SÜTÜN DEFORMASYON ÇEŞİTLERİ
Ahır kokusu balık, sabun, acı, ekşi, yanık ve malt tatları mavisarı, kırmızı renk teşekkülü sünme ve köpürme olayıdır *