Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sütüm yetmiyor hem süt hem mama mı vereyim sadece mama mı vereyim?

sütüm yetmiyor hem süt hem mama mı vereyim sadece mama mı vereyim?
0
89

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
sütüm yetmiyor keza süt keza mama mı vereyim sadece mama mı vereyim? 3 ay 7 jurnal kızım var sütüm yetersizmiş bir haftadır hiç kilo almamış bu durumla karşılaşan arkadaşlar varmı?keza anne sütü ayrıca mama mı vereyim yoksa sadece mamayamı devam edeyim?  

Similar threads

Sütüm yetmiyor demeyin raşit vural yağcı anne sütüm yetmiyor sütüm yetmiyor ne yapmalıyım Prof Dr Raşit Vural Yağcı, bebeklerin sık sık meme emme istemesinin anneleri göre yanlış algılandığını, ‘doymuyor sütüm yetmiyor’ endişesine kapılarak ek gıdalara, mamalara başladıklarını söyledi Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
sütüm yetmiyor nasıl çoğaltabilirim? sütüm yetmiyor sütümü nasıl arttırabilirim bebeğime sütüm yetmiyor anne ne yapmalıyım Anne Sütünü Nasıl Arttırabiliriz? Emzirmek, annenin bebeğine vereceği en hoş hediye, onun için 1548496017 1548496017...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Niyetim “anne sütünün faydaları” diye başlayıp alt alta klasik tıbbi terimlerle dolu birçok madde doldurmak değil. Anne sütünün sadece bilinen faydalarını yazmak bile sayfalar alır. Mamalar her ne kadar üstün teknoloji ile üretilmiş olsa da anne sütünün yerini asla tutamaz.Çünkü her canlının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Çocuk Büyütürken Yapılan 20 Kusur çocuk yetiştirirken yapılan hatalar biberon ne zaman bırakılmalı çocuk yetiştirirken yapılan yanlışlar Bebek büyütmek baskı zanaatHele birde ilk bebeğinizse tecrübesizseniz fazla daha zorŞimdi size kusur yapmamanız için bebek büyütürken en fazla yapılan 20...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Dürüst Bebek Emzirme bebek meme emiyor Bebekleriniz daha doğmadan en fazla endişelendiğiniz konu sütümüzün yetip yetmeyeceğidirÖzellikle bebekler doğduktan sonradan ilk birkaç günde doğum kilolarının yaklaşık %1015 ini kaybederlerBu sizi daha da endişelendirir ama bu normal bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt