Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sütü Ne Süre İçmeliyim?

Sütü Ne Süre İçmeliyim?
0
117

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
94 ağustosluyumArkadaşlar boyumun uzaması için uzun süredir hep sabahları süt içerdim,Fakat nedense bende bi uyumsuzluk başladı,Sabahları yemek yemek yiyememeye başladım öğlenleri içmeye başladımHep düzensiz bi şekilde içiyorumBi bakmışım saat 13de bi bakıyorum saat 16da içmişim
Bitmiş Sabahları süt içmeye başlasam ve düzeni hiç bozmasam,bundan başka her akşam veya öğlen basket oynasam benim boyum için faydalı olurmu?

Similar threads

Günün hangi saatinde ne içmeli? Saat saat içecek önerileri Dinç beslenmede nasıl öğünler muhakkak saatlerde yeniyorsa akışkan alımının da dürüst saatleri vardırPeki hangi saatte ne içmeliyiz ? İşte Diyet Uzmanından tavsiyeler; SAAT 0800 Uyanınca 1 kadeh ılık su için Organizma gece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
ilk kez merhaba 17 yaşındayım 80 kilo 175 cm irtifa var arkadaşlar tatil geldi 15 gün her sabah koşmaya başladım 1 saat bu 15 tatil bitince sona ericek anca hafta sonları gelelim yaptığım spora haftanın 4 günü yüzüyorum ve 3 günü fitnesstayım aldığım bilgilere tarafından fazla artı efor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
 İç hastalıkları uzmanı Dr Ayça Kaya, doğal olarak metabolizma mucizesi sütün faydalarına uyarı çekiyor Üç temel besin maddesi olan protein, karbonhidrat ve yağı dengelenmiş bir şekilde içinde bulunduran yegane içecektir süt Son yıllarda adı ne eyvah fakat alerjilerle, şişkinliklerle, insan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Selçuk, “Metabolizmaya sizin kontrolünüzde yapabileceğiniz en büyük destek spor gerçekleştirmek ve dengelenmiş beslenmektir diye konuştu     Yaş arttıkça bazal metabolizma hızı düştüğünü,  ilk adımın ise gerçekleri kabullenmek olduğunu dile getiren Bilirkişi Diyetisyen Şefika Açık Fikirli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Son zamanlarda meslek ve hayat stresi üzerimizde pek fazla baskı yapıyor oysa, bütün bunlardan firar etmek ve mutlu görünmek için yemek yiyoruzÇareyi yemek yemek yemede buluyoruz sonunu hiç düşünmeden Ve geveze böylece fazla şey tüketiyoruz fakat aynaya bakma ihtiyacı duymadan Ve sonunda da artı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,505Konular
982,765Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt