Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sütlü Ve Çikolatalı Aside Tatlısı (Çocuklar Çok Sevecek)

Hoş geldin! spartakus tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Sütlü Ve Çikolatalı Aside Tatlısı (Çocuklar Çok Sevecek)

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99

Sütlü Ve Çikolatalı Aside Tatlısı (Çocuklar Çok Sevecek) Tanımı İçin Malzemeler

• 1 çay bardağı pekmez (üzüm pekmezi)
  • 2 çay bardağı süt
  • 2 yemek kaşığın dolusu un
  • 1 tatlı kaşığı tereyağ
  • 1 yemek kaşığı kahvaltılık çikolata

Sütlü Ve Çikolatalı Aside Tatlısı (Çocuklar Çok Sevecek) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tenceremize pekmez, süt ve unu ekleyip karıştıralım sonra ocağı açıp kaynayana kadar karıştırıp pişirelim.
  2. Tereyağını da ekleyip karıştıralım.
  3. Kaynadıktan sonra çabucak kıvam oluyor.
  4. Ocağı kapatalım ve bir kaseye içine birşey katmadan koydum.
  5. Kalan tatlıya da çikolata ekleyip karıştıralım ve oda diğer bi kaseye eklenir.
Sütlü Ve Çikolatalı Aside Tatlısı (Çocuklar Çok Sevecek) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Demir Deposu Aside Tatlısı (Kanınız Düşükse Mutlaka Yapın) Tarifi İçin Malzemeler 1 çay bardağı pekmez (Üzüm pekmezi kullandım)2 dolu yemek kaşığı un2 buçuk çay bardağı su1 tatlı kaşığı şeker (İsteğe bağlı)1 yemek kaşığı tereyağ Üzeri için Fındık kırığı ve hindistan cevizi Demir Deposu Aside...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Kereviz Salatası (Çocuklar Çok Sevecek) Tarifi İçin Malzemeler 2 orta boy kereviz4-5 adet iri kıyılmış ceviz2 yemek kaşığı mayonez1 adet sarımsak4-5 dal dereotu2 su bardağı yoğurt (İlave edilebilir) Kereviz Salatası (Çocuklar Çok Sevecek) Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
Sütlü İrmik Tatlısı Tanımı İçin Gereçler 1 litre süt1 su bardağı toz şeker1 su bardağı irmik1 yemek kaşığı nişasta50 gram tereyağ (2 yemek kaşığı)1 paket vanilya Üzeri İçin Çikolatalı sosMevsim meyvesi (Ben çilek ve kiraz kullandım) Sütlü İrmik Tatlısı Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Çocuklar Çok Sevecek Çıtır Tavuk (Popeyes Tavuk) Tanımı İçin Gereçler 1 paket tavuk göğsü1 adet yumurta (yapacağınız tavuk ölçüsüne nazaran değişebilir)2 yemek kaşığı un (yapacağınız tavuk ölçüsüne nazaran değişebilir)Yarım çay bardağı sütMısır gevreği (balsız olan)2 çay kaşığı köri baharatı1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Çikolatalı Karamelli Sütlü İrmik Tatlısı Porsiyonluk Tanımı İçin Gereçler Sütlü irmik için 1 litre süt3 yemek kaşığı nişasta4 yemek kaşığı irmik1 yemek kaşığı tereyağı9 yemek kaşığı şeker2 tane vanilya Karamelize katı için 2 yemek kaşığı şeker3 yemek kaşığı suSütlü irmiğin 3/1 i Çikolatalı katı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
858,556Konular
982,094Mesajlar
32,747Kullanıcılar
oguven018Son üye
Üst Alt