Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sutlu Levrek Tarifi

Hoş geldin! baranschat tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Sutlu Levrek Tarifi
0
91

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,753
Etkileşim
89
Puan
48
F-D Coin
0
Sutlu Levrek Yapılışı



Resimli Sutlu Levrek Tarifi

SUTLU LEVREK

Malzemeler

1 kg levrek,
2 su bardağı sut,
150 gr taze kaşar rendesi,
3 corba kaşığı un,
125 gr katıyağ,
sirke,
tuz,
karabiber

imagessutlulevrektarifi5ad3ec630e0db

Yapılışı
Levrekleri, 1 kaşık sirke ile tuzlu suda haşlayıp, deri ve kılcıklarını ayıklayın Kısık ateşte, unu eritilmiş yağa azar azar karıştırarak katıp, pembeleştirin Sutle tuzunu ilave edip muhallebi kıvamına getirin ve peynirin yarısını katıp karıştırın Isıya dayanaklı bir cam kaba sosun 13 unu boca edip uzerine balıkları yayın ve sosun geri kalan kısmını da ustune boca edin 180 derece fırında yarım saat tutup, ustune kalan peyniri de serpin ve peynirler eriyinceye kadar pişirin
 
858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt