Sütlü İrmik Tatlısı Tanımı İçin Materyaller
- 1 litre süt
- 6 yemek kaşığı irmik
- 7 yemek kaşığı şeker
- 1 paket vanilin
Sütlü İrmik Tatlısı Tanımı Yapılışı
- Bir litre sütü tencereye alıyoruz. Şeker irmik ve vanilin ekleyip kaynayana kadar karıştırıyoruz.
- Kaynadıktan sonra ocağın altını kısıp yoğunlaşıncaya kadar 5 dk daha kaynatıyoruz.
- Pişen tatlımızı kaselere paylaştırıyoruz.
- Tatlıyı ılık halde tüketmenizi tavsiye ederim. O denli daha bir hoş oluyo lakin soğuk da tüketebilir siniz. Afiyet olsun.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.