Sütlü İrmik Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler 1 Litre Süt9 Yemek Yemek Kaşığı İrmik11 Yemek Kaşığı Toz Şeker1 Paket Vanilya Arası İçin: 1 Paket Kakaolu Bisküvi Bezemek İçin: Hindistan Cevizi (arzunuza tarafından renkli drajeler çikolatalar) Sütlü İrmik Tatlısı Tarifi Yapılışı Borcamımızı sudan geçirip fazla suyu süzülmesi için bir kenara alıyoruz (Çok artı ıslak olmayacak, fazla pozitif kuruda olmayacak )Derin bir tencerenin içine sütümüzü döküyoruzÜzerine irmik ve şekerimizi ekleyip ocağımıza alıyoruzKısık ateşte kalınlaşıp boza kıvamına gelene kadar pişiriyoruzPişen irmiğimizi ocaktan almadan önce içine vanilyamızı ekleyip karıştırıyoruz ve ocağımızdan alıyoruzPişen tatlımızın yarısını borcamımıza döküyoruzÜzerine bir sıra kakaolu bisküvimizden diziyoruzKalan muhallebimizide bisküvilerin üzerine döküp bir kaşık yardımı ile düzeltiyoruzKalan kakaolu bisküvilerimizi toz haline getirip tatlımızın üstüne döküyoruzHindistan ceviziylede süslüyoruz ve tatlımız ılıklaşınca dolabımıza koyuyoruz12 saat dolapta dinlendirdikten sonra servis yapabilirsiniz Sütlü irmik tatlınız hazırlanmış Sıhhat Olsun sizlere bilgilihocamcom farkıyla sunulmuştur