Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sütlü Havuç Çorbası

Sütlü Havuç Çorbası
0
25

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,426
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
80
sutlu-havuc-corbasi.jpg

Sütlü Havuç Çorbası Tanımı İçin Materyaller

  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 büyük havuç (İnce rendelenmiş)
  • 5 bardak kaynar su
  • 1 su bardağı süt
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • 2 çay kaşığı tuz

Sütlü Havuç Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Tencerede tereyağ eritilir, un ek edilir.
  2. 1-2 dakika kavrulur.
  3. Rendelenmiş havuçlar da hafif kavrulur.
  4. Üzerine kaynar su ek edilir.
  5. Tuz, karabiber eklenir.
  6. 10 dakika kaynatılır.
  7. Blendırdan çekilir.
  8. Süt ek edilir.
  9. Sıcak servis edilir.
Sütlü Havuç Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt