Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sütçü İmam Üniversitesi hangi ilimizdedir?

Sütçü İmam Üniversitesi hangi ilimizdedir?
0
130

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Sütçü İmam Üniversitesi Kahramanmaraş'tadır

1992 yılında yerleşmiş olan Sütçü İmam Üniversitesi, kurulduğu günden bu yanlamasına her geçen gün kendini yenileyerek ve geliştirerek çağdaş bir dış görünüş kazanmış, sosyal, bilimsel ve kültürel etkinlikleriyle yüksek eğitim standartlarını yakalamayı ve korumayı ilke edinmiştir Üniversite bugün; 10 Fakülte, 4 Akademi, 8 Iş Yüksekokulu, 3 Enstitü, Rektörlüğe bağlı 6 Bölüm, 14 Araştırma Merkezi, takriben 20000 Öğrenci, 900Akademik ve 700 Idari personeli ile kayda değer bir gelişme göstermiştir

Toplumun ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda eğitim ve öğretime istikamet veren Sütçü İmam üniversitesinin fiziki yapısı; Avşar Yerleşkesi (Rektörlük ve tabi bölümler, İktisadi ve Yönetimsel Bilimler, FenEdebiyat, Eğitim, Güzel Sanatlar, Mühendislik ve Mimarlık, Orman ve Ziraat Fakülteleri) Bahçelievler Yerleşkesi (İlahiyat Fakültesi, Cisim Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Afiyet Hizmetleri Iş Yüksekokulu, anaokulu, kapalı spor salonu ve sıhhat merkezi), Karacasu Yerleşkesi (Iş Yüksekokulları) ile Tıp Fakültesi Yerleşkesinden oluşmaktadır *

Similar threads

Sütçü İmam Üniversitesi Kahramanmaraş Tarihçe Türkiye'nin yeni devlet üniversitelerinden biri olan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 11 Temmuz 1992 de kurulmuştur Daha önce Gaziantep Üniversitesi'ne alt Ziraat Fakültesi ve İnönü Üniversitesi'ne bağlı Elbistan Meslek Yüksekokulu'nun dahil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Uludağ Üniversitesi Bursa ilimizdedir üniversite hakkında birazcık bilgi verelim Aklın ve bilimin öncülük ettiği, Atatürk'ün çizdiği çağdaş, laik ve demokratik yolda, bağımsızlık düşünceli ve kişisel sorumluluk duyguları gelişmiş ulusal değerlere saygılı olarak kültürel ve tarihi değerleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Adana Çukurova Üniversitesi Çukurova Üniversitesi, 1967 yılında Ankara Üniversitesi'ne emrindeki olarak kurulan Adana Ziraat Fakültesi ile 1972 yılında Atatürk Üniversitesi'ne emrindeki olarak kurulan Çukurova Tıp Fakültesinin yeni bir üniversitenin çatısı altında biraraya getirilmesiyle 1973...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Korkut Soy Üniversitesi Osmaniye ilimizdedir Osmaniye ’de başlangıçta Ulusal Eğitim Bakanlığına tabi olarak 1976 yılında Osmaniye Belediyesine ait bir binada kurulan Osmaniye Iş Yüksekokulu daha sonra 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun kabulü ile 04111981 tarihinde Çukurova üniversitesine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Selçuk Üniversitesi hangi ilimizdedir? KOnya ilimizdedir Konya'da üniversite açılması konusunun gündeme geldiği tarih 1955 yılıdır Bu tarihte Konya'da üniversitenin kurulması için TBMM'de bir kanun tasarısı hazırlandı Tasarı, Milletvekillerinin yarısından fazlası göre da imzalandı Fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt