Süt Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler
- 1 paket kakaolu petibör
- 1 litre süt
- 1 su bardağı şeker
- 1 su bardağı un+2 yemek kaşığı un
- Yarım paket margarin
- 1 paket vanilya
- 1 poşet krem şanti
- 1 su bardağı soğuk süt
Süt Tatlısı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle bisküviyi rondodan geçirelim ve un haline getirelim.
- Muhallebi için bütün malzemeyi ekleyip karıştırarak koyulaşıp muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin.
- Uygun bir tepsiye rondodan geçirdiğimiz bisküviyi yayın elinizle bastırarak düzleyin.
- Bisküvinin üzerine muhallebiyi düzgünce yayalım ve soğuyana kadar buzdolabında bekletin iyice soğusun yoksa krem şanti üzerinde erir.
- Soğuk süt ile krem şantiyi çırpın muhallebinin üzerine sürün.
- Dilerseniz birkaç saat sonra yada ertesi gün dilimleyip rulo şekline getirip afiyetle yiyebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.