Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Süt Reçeli

Süt Reçeli
0
33

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
sut-receli.jpg

Süt Reçeli Tanımı İçin Materyaller

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 çay kaşığı karbonat

Süt Reçeli Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Tenceremize süt ve şekeri alalım tahta kaşık yardımıyla karıştırarak pişirelim.
  2. Şeker düzgünce eridiğinde aygazın altını kısıp karbonatı ekleyelim (Köpük köpük oluyor kabarıyor bu çok olağan kaygı etmeyin)
  3. Karbonatı da eklediğimiz karışımı kısık ateşte köpüğü sönene kadar karıştırarak pişirelim.
  4. Köpüğü büsbütün yok olup kıvam almaya başlayınca karıştırmayı bırakalım(ara orta denetim edelim) 2-2,5 saat sonra reçel kıvamını alacaktır.
  5. Kavanozlarımıza koyup ağzını kapatalım. Bu lezzetli tanımı denemeyen, yemeyen kalmamalı şimdiden afiyet olsun. ????????
 
858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt