Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Süt Çorbası (Şekerli)

Süt Çorbası (Şekerli)
0
39

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
106
sut-corbasi-sekerli.jpg

Süt Çorbası (Şekerli) Tanımı İçin Gereçler

  • 2 su bardağı su
  • 1,5 su bardağı tel şehriye
  • 1 lt süt
  • 3 – 3, 5 yemek kaşığı şeker

Süt Çorbası (Şekerli) Tanımı Yapılışı

  1. Su kaynadıktan sonra tel şehriye eklenir.
  2. 5 dk birlikte kaynadıktan sonra süt karıştırılarak eklenir.
  3. Kaynayana kadar karıştırılır.
  4. Kaynadıktan sonra damak zevkinize nazaran şeker ekleyin altını kısıp 5dk kaynatın.
  5. Fazla kaynamasın şehriyeler hamurlaşır.
  6. Kıvamına nazaran süt yada su ekleyebilirsiniz. Afiyet olsun.
 
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt