Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Susuyorum !

Susuyorum !
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Susuyorum ! Susuyorum! Sana susuyorum Azıcık da susmayı deniyorum Nereye dek? Bu oyunu burda tüketen ben oluyorumBaşlatan sen olana değinAma sen geldiğinde bu oyunun şimdiden,şimdiden,şimdiden bittiğini anlamış olacaksınSen yeniden her zaman oysa gibi geç kalacaksın benim hayallerimi süslemeye!!! Düşlerimde ağlamaklı cocuga üzülmek için senelerin geçmesini bekleyeceğim benSen de anlayacaksın eninde sonundaAma unutma geç kalacaksın! Susuyorum! Bir ölü gibi,bir dilsiz gibi,bir taş gibi,bir kaya gibi,bir su gibi,bir dağ gibi susuyorum Ve bir çöl gibi! SANA Susuyorum! Acıyorum! Keza kendime,hem yıllarıma,ayrıca yaşlarıma,hem yaşadıklarıma,hem yaşayamadıklarıma,keza hatalarıma,hem sana acıyorum! Ve ben artık kanıyorum! Sana,söylenenlere,yaşananlara,konuşanlara,konuşula nlara,yalanlara,oyunlara kanıyorum! Şu Anda ben de oynuyorum! Sahte gülüşlere,sahte mutluluklara,sahte insanlara,insancıklara,sahte bakışlara,bende oynuyorum! Nasıl oynanır bilmiyorum ama her oynayan kazanıyorsa bende denemeye,ellerim kollarım ast zoraki kalıyorum Şu Anda ben ölüyorum! Birazcık sana,biraz bana,biraz da bu aşka ölüyorum Dedim ya ben susuyorum! alıntı  

858,505Konular
982,771Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt