Süslü Cocostar Pasta Tanımı İçin Malzemeler
Keki için;
- 2 adet yumurta
- 2 kahve fincanı şeker
- 1 kahve fincanı yoğurt
- 1 kahve fincanı sıvı yağ
- 3 kahve fincanı un
- 2 tepeleme yemek kaşığı kakao
- 1 pk kabartma tozu
- 1 pk vanilya
- 1 su bardağı süt
- 1 paket kremşanti
- 3 yemek kaşığı pudra şekeri
- 2 su bardağı hindistan cevizi
- 1 paket vanilya
- 1 paket krema
- 1 paket çikolata (bitter-sütlü)
Süslü Cocostar Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle kek harcını hazırlıyoruz.
- Yumurta ve şekeri düzgünce çırpalım.
- Sıvı materyalleri ek edelim.
- Un,kakao vanilya ve kabartma tozunu ek edip çırpalım ,kek harcını kelepçeli kek kalıbına dökelim.
- 160 derecelik ısıtılmış fırında 25 dk pişirelim.
- Cocostar kısmı için ;Süt ve krem şantiyi kıvama gelene kadar çırpalım.
- Pudra şekeri ve hindistancevizini krem şantili karışıma ekleyip karıştıralım.
- Kekin üzerine hindistan cevizli harcı yayalım.
- Üzeri için; 1 paket kremayı ocakta ısıtalım, çikolatayı içinde düzgünce erittikten sonra cocostar pastamızın üzerine dökelim.