iltasyazilim
FD Üye
1 kg taze patates
1 çorba kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı kişniş
2 çorba kaşığı hardal
2 çorba kaşığı susam
1 çay kaşığı zerdeçal
1 tatlı kaşığı toz biber
2 tatlı kaşığı rendelenmiş limon kabuğu
2 çorba kaşığı limon suyu
Tuz
Karabiber
Susamlı ve körili patates hazırlanışı
Lezzet yemek tarifleri özel günlerinizde yanınızda
Patatesleri fırçayla temizleyip geniş bir tencereye alın Üzerini örtecek kadar su ilave edip yumuşayıncaya kadar haşlayın
Zeytinyağını tavada ısıtın Kimyon, kişniş, hardal ve susamı ilave edip 12 dakika kavurun Zerdeçal, pulbiber, taze patates, limon suyu, tuz, karabiber ve limon kabuğunu ekleyin 56 dakika daha kavurup özenle karıştırın Dilerseniz ızgara balığın yanında servis yapabilirsiniz
1 çorba kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı kişniş
2 çorba kaşığı hardal
2 çorba kaşığı susam
1 çay kaşığı zerdeçal
1 tatlı kaşığı toz biber
2 tatlı kaşığı rendelenmiş limon kabuğu
2 çorba kaşığı limon suyu
Tuz
Karabiber
Susamlı ve körili patates hazırlanışı
Lezzet yemek tarifleri özel günlerinizde yanınızda
Patatesleri fırçayla temizleyip geniş bir tencereye alın Üzerini örtecek kadar su ilave edip yumuşayıncaya kadar haşlayın
Zeytinyağını tavada ısıtın Kimyon, kişniş, hardal ve susamı ilave edip 12 dakika kavurun Zerdeçal, pulbiber, taze patates, limon suyu, tuz, karabiber ve limon kabuğunu ekleyin 56 dakika daha kavurup özenle karıştırın Dilerseniz ızgara balığın yanında servis yapabilirsiniz