Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Survivor'ın Ünlü Kızları Biraraya Geldi!

Hoş geldin! Vedat77 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Survivor'ın Ünlü Kızları Biraraya Geldi!
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Survivor'ın Ünlü Kızları Biraraya Geldi! survivor dere survivor larissa survivor bennu Sevgili melekler, 2019 Survivor yarışmasından elenen Ünlüler takımının güzel bayanları geçtiğimiz gece bir araya geldiler Topluma harmoni sorunu yaşadıklarını bildiren Bennu, Irmak ve Larissa neşelendirici dakikalar geçirdiler 1548618973 1548618973 survivorinunlukizlaribirarayageldi5c4e0ce2764ddsurvivorinunlukizlaribirarayageldi5c4e0ce2764dd survivorinunlukizlaribirarayageldi5c4e0ce2764dd Irmak Atuk “Bu akşam Bennu’yla adapte sorunumuzu konuştuk Toplum içerisine çıktığımızda panik hücum gibi oluyor, ellerimiz titriyor aynısını, Bennu’da yaşamış, bizden daha önce elenen Larissa’da B12 vitamini almamızı önerdi” dedi Bennu Gerede ise ‘En çok iletişimsizliği özlediğini dile getirirken, orada o şartlar aşağı yaşamak isterdim’dedi Çocuklarını özlediğini gösteren Gerede, ‘Onlar için öldüm bittim oradaki yaşam bambaşka bir şey ne internet var ne telefon dünya ile hiçbir şekilde haberin yok” dedi Gazetecilerin Mehmet Ali Erbil’in Irmak Atuk’u Survivor’da yarışırken mesaj atarak desteklediğini hatırlatılması üzerine Atuk’un cevabı “Sağ olsun eşimiz dostumuz hep destekledi  

858,505Konular
982,805Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt