bilgisayarci
FD Üye

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? sorusunun cevabı belli oldu. Survivor son bölümde sandviç ve havuçlu kek için oynanan ödül oyununu gönüllüler takımı kazandı. Yeni bölüm fragmanında ise iletişim oyununda mücadele eden yarışmacılardan Çağrı'nın sinirlenmesi ve sunucu Murat Ceylan'ın üstüne yürümesi, sonrasında ise konseyde Acun Ilıcalı resti çekmesi gündem oldu. İşte dün yaşananlar:
HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN
Survivor'ın son bölümünde takımlar ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Heyecan ve mücadele dolu geçen ödül oyununda yarışmacılar, deniz üzerindeki parkurda engelleri aşmak için varlarını yoklarını ortaya koydu. Survivor'da ödül oyununu kazanan gönüllüler takımı yarışmacıları, rozbif ve peynirli birer sandviç ve bir dilim havuçlu kek yeme hakkı elde etti.

Yeni bölüm fragmanı ilk olarak Ünlüler takımında yaşanan Barış ve Doğan arasındaki kavgaya yapılan yorumla başlıyor. Batuhan'ın sitemlerinin ekrana geldiği fragmanda takım arkadaşı İsmail'e sert çıkıyor. Batuhan yaptığı açıklamada, "İsmail ağabey ikidir takıma ihanet ediyor. Adam bir ensesinden Barış'ı ayırır bir ensesinden Doğan'ı alır böyle ayırır." diyerek tepkisini dile getiriyor. Daha sonra yarışmacılar iletişim oyunu için karşı karşıya geliyor. Sinirlerin gerildiği yarışmada Çağrı, Gönüllüler takımına sert tepki gösteriyor. 'Özür dileyecek' diye bağıran Çağrı araya giren Murat Ceylan'a da sinirleniyor. Sunucu Murat Ceylan'ın 'Çağrı yeter' demesiyle iyice çıldıran Çağrı adeta deliye dönüyor ve ünlü sunucuya 'Ne yeter sana ne?' diye tepki gösteriyor. Takım arkadaşlarının zor sakinleştirdiği Çağrı daha sonra oyun alanından koşarak ayrılıp bir bölgeye gidiyor. Daha sonra yarışmacılar eleme için konseye geliyor ve Acun Ilıcalı Çağrı'ya çok sert tepki gösteriyor. Ilıcalı, 'Ben arkadaşıma yapılan bu hareketi kabul etmiyorum. Şimdi 'yarışmayı bırakıyorum' dersen mutlu oluyorum" diyor. Çağrı ise bu sözler sonrası gözyaşlarını tutamıyor.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU!
Dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı aralarından aday çıkarmak zorunda kaldı. Survivor'da üçüncü eleme adayı Aleyna Çalışkan oldu.
Survivor'da üçüncü eleme adayı Aleyna Çalışkan oldu. Aleyna Çalışkan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Zaten tahmin edebiliyordum. Yine aynı kişiler benim adımı konseyde söylediler. Biz asla birbirimizle konsey öncesi konuşmuyoruz. Sadece tek bir şey söylüyorum benim ismimi yazacaksan oyundan önce beni düşürme. Yarışmada ilk eleme adayları Hanzade ve Öykü olmuştu.

Survivor 2021'e ve hayallerine veda eden Çağman vedasının erken olduğunu söyleyerek 'Buraya kadarmış' dedi. Acun Ilıcalı da yarışmanın elenmesine üzüldüğünü belirtti.
SURVİVOR 2021 KADROSUNDA KİMLER VAR?
Merakla beklenen Survivor 2021 Ünlüler takımı şöyle:
Survivor 2021 kadrosu yer alacak Ünlüler ve Gönüllüler açıklandı.
- Melis Sezer
- Barış Özbek
- Çağrı Atakan
- Merve Aydın

- Hayrettin

- İsmail Balaban

- Batuhan Karacakaya

- Öykü Çelik

- Cemal Hünal

- Meryem Kasap
Merakla beklenen Survivor 2021 Gönüllüler takımı şöyle:
- Sancakay Ilım Morgül