Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Survivor ünlüler gönüllüler Geyikleri

Survivor ünlüler gönüllüler Geyikleri
0
88

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Survivor 2019 ünlüler gönüllüler Geyikleri Survivor 2019 Twitter Geyikleri Survivor 2019 ünlüler gönüllüler Geyikleri Merhaba Sevgili melek'ler bu yazımızda birazcık gülelim istedik ve sizlere Survivor 2019 ünlüler gönüllüler geyiklerini uyarlamak istedik Twitter Survivor 2019 ünlüler gönüllüler geyikleri için lütfen mausenizi az daha kaydırınsurvivor2019unlulergonullulergeyikleri5c56093d35b6ealt 1549142328 1549142328 survivor2019unlulergonullulergeyikleri5c56093d640c0survivor2019unlulergonullulergeyikleri5c56093d640c0 survivor2019unlulergonullulergeyikleri5c56093d640c0 İstanbul dominik'den daha günesli yazik bu ünlülere & gönüllülere #survivor @BozzMurat İnşallah bir gün Survivor'a katılmam Ben hayatta taşıyamam o ağırlıkları Anında bırakırım yere, ekip arkadaşlarımla da papaz olurum@birolguven Sıradaki ödül oyununda ödülün makyaj seti olmasını istiyorum o oyunu da hatta oynamasınlar yelken direği versinler ödülü sibel tüzün'e Doğus'un orda ne yaptigini merak ediyorum ,bi patlama bekliyorum aglayabilir,sarki söyleyebilir,dans edebilir ne bileyim bisey bekliyorum Mustafa toplaoğlu body şişkini gençten daha kuvvetli ve fazla daha dirençli çıkmıştır dünya ötesinden telepatik destek aldı sanırım veya predator tarzı kamufle olmuş bir uzaylı sırtındaki ağırlığı taşımasına yardım etti Gecen Survivor'da en azindan gozumuz gonlumuz aciliyordu, Ebru Epope, Ozge Ulusoy, Pascal Bi de simdikine bak Mustafa Topaloglu! Tek isteğim bir gün tekel bayinin camında Mustafa Topaloğlu'nun kullandığı madde gelmiştir yazısını bakmak Sabri penaltı yaptırdı, Mustafa Topaloğlu yarış kazandırdı, Ajdarın yeni şarkısı herkesin dilinde Bu ülkede bişeyler zıt gidiyo sanırımKeşke ilişkilerimiz Mustafa Topaloğlu'nun cümleleri gibi olsa; başı gelse ama sonu hiç gelmese…survivor2019unlulergonullulergeyikleri5c56093d35b6ealt ) Hasan'ın vuoooaağv'lamasıyla kendimi yerden yere atarak gülmeme sebebiyet veren müsabaka arada geğirdi de sanırım gizli gizli Koşullar içinde koşullar insanı koşullar Mustafa topaloğlu tek favorim ))) En güzeli mustafa topaloğlu' nun sibel tüzün' ü avunma sözleriydi: allah hepimizi birbirimiz için yaratmış, fakat kimi kimin için yaratmış o muhakkak değil Acun ılıcalı'nın, şöhreti azalmış üç beş ünlüyü tekrardan aydınlanmak içinyaptığı bir müsabaka programı mustafa topaloğlu için izleyeceğim felsefe bilgim artar hiç olmazsa Mustafa Topaloğlu nun uzaydaki dostları omuzlarındaki ağırlığı ,gizli bir silahla hafifletmişler,mustafa hangi oyuna girse kazanır abi  

858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt