Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Survivor Taner kim?

Survivor Taner kim?
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Survivor Taner kim? survivor taner biyografi survivor taner kim kim biyografi sörvayvır survivor taner, tarlacı, kim, kimdir, hayatı hakkında merak ettiğiniz bütün bilgiler burada 1548658960 1548658960 survivortanerkim5c4ea914d1b2csurvivortanerkim5c4ea914d1b2c survivortanerkim5c4ea914d1b2c minimum Nihat Doğan dek alaka çeken Survivor Taner, doğrusu kim? Daima bu gızlar yüzündan gaybediyoruzdiyen Kyi Gdiye kullanan, çılgın mı deli Taner hakkında bilmediğiniz herşey burada Melek'lersurvivortanerkim5c4ea914d94d5alt Survivor ÜnlülerGönüllüler yarışmasına da katılan Taner Tarlacı, Nihat Doğan dek dikkat çekti Peki yarışmada fenomen olma yolunda ilerleyen Taner Tarlacı kim? Yüzü gözü yara bere içinde okula gelmiş Nedenini soranlara “İddiaya girdim ağaca çıktım ve düştüm diye yanıt vermiş Bir yarışmada arkadaşını eleyen jüriye küfür edip üzerlerine yürümüş Kavgada kendisini kurtarmaya gelen arkadaşına “sen benim kavgama ne karışıyorsun diye saldırmış Yüzü gözü yara bere içinde okula gelmiş Nedenini soranlara “İddiaya girdim ağaca çıktım ve düştüm diye yanıt vermiş Bir yarışmada arkadaşını eleyen jüriye küfür edip üzerlerine yürümüş Kavgada kendisini kurtarmaya gelen arkadaşına “sen benim kavgama ne karışıyorsun diye saldırmış  

858,505Konular
982,842Mesajlar
33,079Kullanıcılar
beyazkartalxSon üye
Üst Alt