Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sürücü güncelleme ile performans düşmesi?

Sürücü güncelleme ile performans düşmesi?
0
104

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Arkadaşlar ben GeForce FX5200 ekran kartımın 4350 olan sürücüsünü oyunlarda biraz daha sıkıntı çekmemek için aralık ayı son güncel driver olan 6375 e yükselttim fakat öyle bi hale geldiki neredeyse Worms World Party gibi 2 boyutlu oyunlarda tekler hale geldi

Bunun üzerine Rive Tuner ile çekirdek ve Bellek hızlarını 316 ve 794 gibi sınır rakamlara neredeyse sıcaklıktan üzerinde yemek pişirilecek seviyelere kadar overclock ettim bu overcloktan sonra münkünatı yok verim alamadım WWP de bile takılmaya başladı

Sonra overclock ayarlarını iptal ettim orjinal çekirdek ve bellek hızlarına döndüm fakat düşük sürücü yüklemede sorun yaşadım,

Asıl önemli olan, benim merak ettiğim, 4350'den 6375'e yükseltilmiş sürücünün tek başına performans artışı için yeterli olması gerekirken performansı düşürmesi normal mi?

Ve bide çekirdek ve bellek hızlarını sınırları zorlayacak sıcaklıktan üzerinde yemek pişirilecek seviyelere çıkarmama rağmen performansı tepetaklak düşürmesi normal mi?

858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt