Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sürtünme yolu ile ilişkide hamile kalma riski nedir?

Hoş geldin! pasalarinpasasi tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
sürtünme yolu ile ilişkide hamile kalma riski nedir?
0
95

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
sürtme yolu ile ilişkide gebe kalma riski nedir? Kızlar sitenize belirtilen değilim şöyle bi sorunum var Erkek arkadaşımla sürtünme ile birlikte olduk gebe kalma olasılığı nedir, yani sürtünerek te gebe kalma olasılığı varmı Lütfen Muavin olun Adetime daha 5 gün var lakin ben korkuyorum napacam ya hamileysemsurtunmeyoluileiliskidehamilekalmariskinedir5c500630c0157alt  

Similar threads

ters ilişkide gebe kalma olasılığı varmı Selam iyi günler 9 gün önce erkek arkadaşımla zıt ilişki yaşadım yani arkadan ve karnımın üstüne boşaldı iki gün sonra mide bulantısı ve bel kasık ağrıları akıntı olmaya başladı lütfen yardım edin gebe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Bende ince çorap iç çamaşırı vardı sürtünme yolu ile olduk gebe kalır mıyım Bende iç çamaşırı ve ince çorap vardı onda hiç bişey yoktu sürtme oldu zevk suyu iç çamaşırima değdi lakin lavobaya gidip boşaldı iki hafta sonradan da hasta oldum lakin çamurumsu bi renkte kahverengi geliyo hasta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
sürtünme ile gebe kalır mıyım 5 eylülde sevgilimle sürtünme yolu ile bir şeyler yaşadık bende iç çamaşırı vardı onda hiç bir sey yoktu takriben 10 sn iç çamaşırı üzerinden sürttü vajina girişine de yok klitorise sürttü boşalma olmadı 20 eylülde adet olmam gerekirken o sürtünme olayından 5 gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Sürtümme yolu ile ilişkide hamilelik hamile kalınır mı ablalarım nolur destek Ablalarım hepiniz görmüş geçirmiç evli akıllı kişilersiniz lütfen bana destek edin koskocoman bir kusur yaptım pişmanım lakin fazla korkuyorum en son 10 ekim 35 gün sonra 13 kasımda olmuştum sevgilimle 5 aralıkta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
2 Kez adet oldum gebe miyim olanak var mı ? Merhaba ben nişanlımla 12 mayısta sürtünme aracılığıyla bir sevişme yaşadım ve üstüne iki defa adet gördüm ahenkli bir şekilde Hamile olma olasılığım var mıdır? Birde Yumurtlama günümden daha sonra adet takvimime tarafından gebelik ihtimalinin orta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,505Konular
982,831Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt