Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sürtünme yolu ile birlikte olanlar kızlık zarım yırtıldı kanamam oldu fikir lütlfen ?

Hoş geldin! Ejder3855 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Sürtünme yolu ile birlikte olanlar kızlık zarım yırtıldı kanamam oldu fikir lütlfen ?
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sürtme yolu ile birlikte olanlar kızlık zarım yırtıldı kanamam oldu fikir lütlfen ? Sevgilimle sürtme aracılığıyla ilişki yaşarken bi anda kaydı ve kızlık zarım yırtıldı kanamam oldu Bu olay üzerinden 8 ay geçti Sevgilim o günden sonradan birlikte edinmek için hep benim hazırlanmış olacağım günü bekledi Herşey çok hoş Pazar günü beraber kaldık ve birlikte olduk ilk defa ve ben birlikte olduktan 4 saat sonra adet oldum Günümdü fakat ben normalde adet kanamam fazla olur ve çoğunlukla kan pıhtısı biçiminde olurdu Fakat bu kere pozitif bi kanamam olmadı ve kan rengi çok açık sizce sebebi ne olablir  

858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt