Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sürgün Mağarası Heuk-Yong Bir Efsanenin Günlüğü Görevi " Resimli Anlatım "

Sürgün Mağarası Heuk-Yong Bir Efsanenin Günlüğü Görevi " Resimli Anlatım "
0
192

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Evet arkadaşlar Derhal size Bir Efsanenin Günlüğü görevini resimlerle anlatacam

Sürgün mağrasına antre yapiyoruz Yeni bir atama ile karşılaşıyoruz Bir Efsanenin Günlüğü görevine Bir çok arkadaşımız bu görevde zorluk çektiklerine tanık ve tanık oldum Bende sizler için Sürgün mağrasının haritasını bulup zorunlu yerleri işaretledim Önce haritayı görelim

Kırmızı ile işaretlediğim noktalar sizi Sura iskeletlerinegötürür

Mavi ile işaretlediğim nokta ise Karanlık Tapınağa götürür

Önce Sürgün mağrasında yer alan HeukYong görevimizi aliyoruz

Görevimizi aldıktan sonradan hazırlamış olduğum haritanın yardımıyla kırmızı noktalardan birisine gidiyoruz Yerde yatan Sura iskeleti4 ile karşılaşıyoruz ve üzerine bir defa tıklıyoruz Birşey bulamadığımızı ve bitmiş HeukYong' un yanında dönmemiz istenir Orada ölüp Şehirde başla deriz Bitmiş HeukYong'a tıklarız ve bizden öteki sura iskeletlerini bulmamızı ister Hazırlamış olduğum haritada 6 tane kırmızı renk ile işaretlediğim odalara gideriz ve sura iskeletlerini bulup birer kere tıklarız 6 tane bulmuş olduğumuz sura iskeletleri bize toplamda 9 sayfa verir Bizim 15 sayfa toplamamız gerekir Bu durumda geriye doğru 6 tane sayfamız kaliyor Bu geride kalan 6 sayfayıda Sürgün mağrasında yer alan Yeraltı Buz Gölemiden temin ediyoruz ve görevimizi tamamliyoruz Görevin sonunda 90000000 Tecrübe puanı ve Efsanevi Jurnal kitabını kazanıyoruz

Gönül isterdiki görevi tamamlayıp foruma düzenlemek lakin sayfalar basit düşmüyolar arkadaşlar Arkadaşımla bütün 4 saat Yeraltı Buz Gölemi kestik ve sadece bir tane sayfa düşürebildik Son olarak bana bu ekran görüntülerini veren AlpGuluu arkadaşıma baki teşekkürlerimi sunarım Sizlere yardımcı olabildiysemde ne mutlu bana İyi forumlar İyi oyunlar *