süper espiriler süper espriler süper espriler gülünç yazısı Bir adam gazetye bildiri vermiş benzer arıyorum diye yüzlerce mektup gelmiş hepsi benzer şeyi söylüyormuş Benimkini alabilirsin superespiriler5c560bcb53fb8gifalt :deli: :deli: :deli: Bir adamın şişesi varmışŞişmiş Temel yeni bir ayakkabı almış ayakkabıcıda birincil bir hafta sıkabilir demiş Temelde ilk hafta giymemiş Sporcuydu Dereceye girmek için fazla çalıştı şimdi hasta Derece ona giriyor Soru: Adamın biri gökdelenden banka düşmüş ölmemiş Neden? Yanıt: Çünkü bank Pamukbankmış Adamın biri gülmüş alıp bahçeye dikmişler Ayda 750milyon kazanmak istermisin? Evet O süre avuç içi gitsuperespiriler5c560bcb53fb8gifalt :deli: :deli: :deli: Bitkisel hayata girdim maksat yeşillik olsun !! Adamın biri donmuş, karısıda şort ! Adamın biri kanalizasyondea geziyormuş niçin? Çünkü adam kendini bi bok sanıyormuş Anneler mutfakta niye hiçbirşey düşünmezler? Çünküüüü Tefal herşeyi düşünür! Adamın biri yaşlanmış sonrada kurulanmış Adamın biri yatmış karısıda vapur Başımda sızı gözümde silifke Matematik sınavında çaktım olsun manâlı olan katılmaktısuperespiriler5c560bcb53fb8gifalt :deli: :deli: :deli: Bitkisel hayata girdim, hıyar gibi yaşıyorum Yıkanan tona ne denir? Washington