Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Supangleli Yalancı Tavuk Göğsü

Supangleli Yalancı Tavuk Göğsü
0
31

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
106
supangleli-yalanci-tavuk-gogsusik-goruntusu-ile-hem-mideye-hem-goze-hitap-edecek.jpg

Supangleli Yalancı Tavuk Göğsü Tanımı İçin Materyaller


Tavuk Göğsü İçin
  • 125 gram margarin yahut tereyağı
  • 1 su bardağı un
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 litre süt
  • 1 paket şekerli vanilin
Supangle İçin
  • 3 su bardağı süt
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 4 yemek kaşığı toz şeker
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 yumurta sarısı
  • 2 yemek kaşığı damla çikolata yahut 40 gram çikolata
  • 1 çay bardağı soğuk su
Üzeri İçin
  • Kakao ceviz içi çikolata topları (Süsleme size kalmış)

Supangleli Yalancı Tavuk Göğsü Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Derin, tencereye margarini alıyoruz eriyene kadar karıştırıyoruz daha sonra unu ek edip hafif kokusu çıkana kadar kavuruyoruz.
  2. Üzerine sütü ek edip öbür yandan topaklanmaması için, çırpıyoruz daha sonra toz şekeri ilave ediyoruz karıştırmaya devam kıvam alana kadar karıştırıyoruz.
  3. Kıvam alınca 2 dakika daha pişirip şekerli vanilin ek edip altını kapatıyoruz ister borcama isterseniz kadeh bardakların yarısına gelecek halde dolduruyoruz. Supangle hazırlıyoruz.
  4. Kakao un şeker yumurta ve sütü derin bir tencerede buluşturuyoruz ocağa almadan evvel düzgünce karıştırıyoruz daha sonra ocağa alıp orta ateşte pişiriyoruz.
  5. Kıvam almaya başlayınca altını kapatıp çikolataları ek edip eriyene kadar karıştırıyoruz daha sonra 1 çay, bardağı soğuk suyu ek edip pürüzsüz olana kadar çırpıyoruz.
  6. Tavuk göğsünün üzerinden supenglemizi döküyoruz 5 dakika sonra kakao serpiştiriyoruz üzerini istediğiniz üzere süsleyebilirsiniz şimdiden afiyet olsun.
 
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt